• infoklasshamamspa.com
Makyaj Yeri̇ne Spa İle Güzelleşi̇n
14 Kas 2020

Makyaj Yeri̇ne Spa İle Güzelleşi̇n

Yoğun çalışma programlarınız nedeniyle başka bir dünyaya kaçmak isteyebilirsiniz. Tüm dış uyaranlara kendinizi kapatmak ve yalnızca kendinize odaklanmak SPA ile oldukça kolay! Bu masajı kendimizi şımartmanın bir yolu olarak düşünmeye eğilimliyiz ama anlık güzel duygular hissetmenin de ötesinde önemli bir tedavi yöntemidir.

 

Masaj seçeneklerinin birçok önemli sağlık yararı vardır. Aslında masaj, özellikle normal sağlık rutininizin bir parçası olduğunda, fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. İşte SPA masajının eşsiz faydaları!

 

 

Baş ağrısı ve migrenleri azaltan bir özelliği vardır.

Masaj hücrelere oksijen ve besin sağlayan kan dolaşımını artırır.

Sinir sistemini yatıştırır. Rahatlama ve iyi olma hissini arttırır.

Gerginliği ve kaygıyı azaltır, depresyonun önlenmesine yardımcı olabilir.

SPA’da rahatlatıcı bir gün geçirmek gevşemek ve stres atmak için harika bir yoldur.

Bu masaj terapisi, bel ağrısı ve kronik sertlik gibi sorunlu alanları çalıştırma, iyileştirmek için harika bir yöntemdir.

Bir SPA masajı gevşemeyi teşvik eder. Rahat ve gevşemiş kaslarla uykuya dalmak daha huzurlu bir uyku sağlar ve böylelikle sabahları daha az yorgun hissedersiniz!

Lenf düğümlerinin uyarılması, vücudun doğal savunma sistemini yeniden hızlandırır.

Profesyonel bir masaj, bir spor yaralanması ya da ameliyat sonrası rehabilitasyon ile güvenli bir şekilde başa çıkmak için harika bir yoldur.

Önemli Uyarılar

 

Ateş, enfeksiyon ve başka tıbbî rahatsızlıklarınız varsa masaj iyi bir fikir değildir. Bir masajın sizin için uygun olup olmayacağı hakkında herhangi bir sorunuz varsa, masaj yaptırmadan önce uzmanınız ya da bir masaj terapisti ile konuşun. Ne sıklıkla masaj yaptırmanız gerektiği, fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak hesaplanabilir. Stres seviyeniz ve bütçeniz bu konuda önemli iki faktördür.

 

SPA Masaj Yaptırma Sıklığı Ne Olmalı?

 

Yılda bir kez masaj yaptırırsanız, tabii ki rahatlatıcı olur, ancak bir ömür boyu yaşanacak kas gerginliğinin önüne geçilemez. Genel olarak, kas dokunuzu esnek ve iyi durumda tutmak için hafta bir masaj yaptırmak idealdir. Kronik ağrınız ya da buna benzer sorunlarınız varsa gelme sıklığınızda değişiklikler olabilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman, ayda bir kez doku ve kaslarınızın sağlığını korumak için SPA masaj yaptırabilirsiniz. Eğer bu sürede bir erteleme, gecikme başlarsa kaslarınız eski durumuna, özellikle de stres altındaysanız hemen geri dönebilir. Çok uzun süre beklerseniz, kas ve dokularınızın elastikiyetlerini ve esnekliklerini yeniden kurmak için tekrar baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz.

 

Masaj Yaptırmak İsteyenlere İpuçları

Cilde, ruha ve zihne uzun soluklu pek çok fayda sağlayan SPA, tüm bu özelliklerine rağmen yine de herkes için kolay olmayabilir. Çekinen, iki arada bir derede kalanlar için bir iki basit ipucu çok fayda sağlayabilir.

 

Terapistiniz o anda sadece size nasıl yardım edeceğini ve mümkün olan en iyi tedaviyi nasıl vereceğini düşündüğünden, kendinizi biraz gevşemeye bırakmaktan çekinmeyin.

Sorularınız ya da tıbbi sorunlarınız varsa, tedavinizin başlangıcında her zaman terapist ile konuşma fırsatınız olacaktır.

Terapistinizin masaj sırasında kaçınmasını istediğiniz herhangi bir alan varsa, onlara masajın başlangıcında bu durumu söyleyin.

Masajdan hemen önceki beslenme şeklinizin de genellikle hafif yemekler olması önerilir. Yüz üstü uzanacağınız bu uygulama sırasında ağır gıdalar tüketmiş bir karnın şişkinliği uzanmasına engel olabilir.

Bir erkek ya da kadın terapisti tercih ederseniz, gelmeden önce bunu talep edin.

Klass Hamam Spa İletişim
Klass Hamam Spa WhatsApp